Skip to main content
Wie ben ik?

In het kort ben ik een adviseur voor de cruciale momenten in jouw leven.

Ik wil graag op mijn eigen wijze ondernemen, dienstverlenend zijn en écht iets betekenen voor de mensen om mij heen. Samen zoeken naar de passende oplossing voor jouw vraagstuk binnen het personen- en familierecht en in het geval van een erfenis. Ik leg de keuzes aan je uit zodat jij begrijpt waar het over gaat en zelf een goede beslissing kunt nemen.

Samen met mijn echtgenoot Jos, kinderen Tycho en Lynn en twee langharige teckels woon ik in Haaren (gemeente Oisterwijk) in Noord-Brabant.

Wat is mijn achtergrond?
Wat is mijn achtergrond?

Mijn studie Notarieel Recht heb ik in 2005 afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Nadat ik binnen het notariaat ben begonnen met werken, heb ik van 2006 tot 2009 de postdoctorale beroepsopleiding Notariaat behaald. Nog niet uitgeleerd ben ik in 2010 de leergang Executele gaan volgen bij de Nederlandse Organisatie voor Executeurs (NOVEX) en ben ik lid geworden van deze organisatie.

Zoals je hebt gemerkt leer ik graag. In 2013 en 2016 ben ik daarom mijn kennis gaan verbreden door achtereenvolgens de opleiding Legal Mediation via Schonewille & Schonewille en de specialisatieopleiding Nalatenschapsmediation te gaan volgen en succesvol af te ronden met een examen.

Als kandidaat notaris in loondienst begonnen, ben ik in 2016 als partner en notaris aangesloten bij Groot en Van Kempen Notarissen. Eind 2018 ben ik op eigen verzoek en eervol uit mijn functie als notaris ontheven om verder te gaan kandidaat notaris in loondienst. Nu in 2021 is het moment gekomen dat ik als zelfstandig ondernemer en op eigen wijze jou wil kunnen adviseren.

Notariskantoren

Overvolle agenda’s met besprekingen en passeerafspraken. Door verschillende omstandigheden zijn er soms te weinig handen in huis om alle dossiers op tijd te behandelen. Vanaf 2005 ben ik als kandidaat notaris werkzaam in het notariaat. In 2017 ben ik als notaris benoemd in de gemeente Oisterwijk. Eind 2018 ben ik op eigen verzoek terug getreden en eervol gedefungeerd als notaris. Aansluitend daarop ben ik als kandidaat notaris in loondienst werkzaam geweest.

Freelance kandidaat notaris

Vanaf 1 november 2021 ben ik beschikbaar als freelance kandidaat notaris. Ik ben gespecialiseerd in het familie- en erfrecht en in de afwikkeling van nalatenschappen. Zo kan ik jou bijvoorbeeld ondersteunen bij het voeren van besprekingen met cliënten of de afwikkeling van nalatenschappen. Tijdens de bespreking ga ik samen met jouw cliënt op zoek naar de best passende oplossing voor hun vraagstuk in een voor hen begrijpelijke taal.

Notaris waarnemer

Ben je specifiek op zoek naar een waarnemer voor één of meerdere dagen? Neem dan telefonisch contact op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Je kunt mij als freelance kandidaat notaris inhuren, voor een losse opdracht of voor een korte periode. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of jouw wensen en mijn mogelijkheden matchen.

neem contact op